Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky proti vypadávaniu vlasov
Parusan som si zakupila druhý krát,som sním spokojná.Naozaj mi po dvoch mesiacoch prestali vypadávat vlasy a po troch mesiacoch mi rastli nove.Odporúčam
- pouzivam uz druhy kus a vidim vyrazne zlepsenie
- odporucam
známa značka, tradičný produkt, poznám od detstva
Odskúšane funguje
Ampulky Dixon Restructurant používam už asi 3 roky a milujem ich, najmä vo chvíli, keď si uvedomím, že vlasy sú suché a krepovité, pomáhajú mi alebo dokonca zachraňujú vlasy už po prvom použití (aplikujem na 15-20 minút, vlasy potom sú hladké a príjemné na hladenie a česanie. Ďakujem masterhair.eu za rýchle doručenie!
Môj must have sú POLIPANT ampulky! Už som si myslela, že nič nemôže zastaviť moje vypadávanie vlasov! Na odporúčanie konzultanta som si urobila 2 kúry s ampulkami a so špeciálnym posilňujúcim šampónom Argana Vegan a vlasy mi nielen prestali vypadávať, ale začali mi rásť nové !!!!. Tento produkt by som vrelo odporučila každému, komu vypadávajú vlasy! Ďakujem konzultantovi za pomoc pri výbere a obchodu za rýchle doručenie!
Kvalitný produkt, vlásky krásne voňajú. Konzistencia tonika je ľahká, rýchlo sa vstrebáva.
výborné
- Zodpoveda ucinok pripravku podla jeho prospektu
- Dlhoročné používam a pomáha
Dlhoročné používam a pomáha
Mam ešte krátko ale zatiaľ spokojná
raz použitý, ešte nemôžem posúdiť účinok
Objednala som, ale esre len raz som pouzila,dúfam, že vysledok uvidim po pouziti celeho balenia
super pripravok proti vypadavaniu vlasov, velmi mi
pomohol po covide
odporucam
- podporuje rast vlasov, vyzivuje vlasovy folikul
- podporuje rast vlasov
jednoznacne odporucam, urcite pouzitie so samponom tejto znacky a vysledok hovori za vsetko
produdkt bol zakupeny pre mamu ktora je max.spokojna a jeho ucinok je viditeľny....a u nas v lekarni bol nypadok produktu....vrelo odporučame
Skvelý produkt, po pravidelnom používaní po mesiaci badať zmenu na kvalite vlasov a rovnako aj na hustote.
Funguje
Dobry produkt. Kupila som si druhy krat. Zda sa mi, ze mi vlasy rastu aj na miestach, kde predtym nerastli.
Ale partnerovi na plesatych miestach nic nevyrastlo
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »