Najnovšie recenzie zo sekcie Vypadávanie vlasov
ozaj ucinkuje,vyrazne sa mi pocas uzivania zredukovalo vypadavanie vlasov
- vynikajúci šampon,pomohol mi veľmi a mrzí ma,že už nie je nikde dostupný.Veľká škoda !!!
Tento produkt som si vybrala,lebo som mala problémy s mastnou seboreou a vypadávaním vlasov.Po použití šamponu, seborea ustupovala,vlasy vypadávali menej.Bola som nadmieru spokojná s ním,hlavne v letnom období.Teraz by som ho potrebovala,ale asi mám smolu,že už nie je v pnuke.Odporučila by som ho všetkým,čo majú rovnaký problém ako ja.Dakujem za možnosť vyskúšať ho.Neviem,aký šampon budem teraz používať namiesto capilusu.Cena úplne podla mňa zodpovedala kvalite.Nemám skúsenosti s inými šamponmi na takýto problém ,aký mám ja.
vysledky uz po jednej kure 10x6ml
- vlasy sa jemne zahustili
kúru treba opakovať minimálne dva krát za rok
- Nič
- Výrobok je dosť drahý vzhľadom na jeho kvality.
Nedoporučujem kúpu tohto výrobku, nakoľko je úplne neúčinný. To čo píše výrobca je podľa mojích skúseností klamstvo. Aj pred kúpou som mal tykýto dojem, lebo pri jeho prezentácií, je ofotografovaná OHOLENÁ hlava mladého muža a nie hlava postihnutá plešatením.
- dobra vona
- vlasy su po nom prijemne na rozdiel od samponu
- nezistila som zatial ziadne
odporucala by som ho
- Použitím týchto výrobkov už po týždni mi nevypadávajú vlasy. Som veľmi spokojná a vždy budem objednávať výlučne u Vás.
Mne nepomohol, vlasy mi padajú rovnako..
- Je naozaj ucinny, poznam ho dlhsie roky.
- -----
Vzhladom na to, ze ho poznam velmi dlho, tak to mozem zhrnut, ze je ucinny hlavne po lete, kedy sa vlasova pokozka vysusi a potom na jar.
Prijemna vona a sviezi pocit po aplikacii. Vlasy prestali vypadavat.
Vlasy prestali vypadavat. Prijemne vonia. Lahka konzistencia.
- kvalitný prípravok a hlavne nezavádza klienta
- nemám nič
Už dáno sme hladali prípravok proti vypadávaniu vlasov ale ani jeden nepomáhal tak ako tento výrobok sme veľmi spokojný už po prvej kúre sa zlepšil stav vypadávania o polovicu. Niet čo dodať je to kvalita
- Je jemný, penivý má príjemnú vonu.
- Mám rada prírodnú kozmetiku.
Zaujalo ma to,že mám skúsenosti s tým,že nie vždy značka je aj kvalita.
Produkt nieje velmi reklamovaný a to ma zaujalo.
- mám pocit, že celkom účinný
- dobrý aplikátor
- zaťažuje vlasy po dĺžke
na základe dobrej skúsenosti opakovaný výber produktu
najvyššie z produktov hodnotím dobrý aplikátor
- je to darček
- je to darček
je to darček , ešte neviem výsledky
- očakávam účinok, ktorý výrobok sľubuje
- neviem, užívam ho krátko
neviem, užívam ho krátko
Dobre sa aplikuje a hlavne funguje. Vlasy su pevnejsie a postupne hustnu - teda tolko nevypadavaju.
Pomáha zlepšiť kvalitu vlasov
nnn
- účinný proti vypadávaniu vlasov
- vysoká cena